Home

Plugify oprichter

Eline Leijten failliet met Plugify Sprou

Je leest nu: Eline Leijten failliet met Plugify. Of het te maken heeft met de coronacrisis kunnen we nog niet bevestigen, maar Plugify is failliet, meldde Quote donderdag als eerste. Oprichter Eline Leijten lanceerde het platform voor het boeken van bands in 2015 Maar waar Plugify het virus aandroeg als oorzaak van het faillissement, ligt oprichter Hasan Tagi er niet wakker van. Hij is namelijk ook de oprichter van detacheringsbureau Itaq Coverbands, DJ's, Nederlandse zangers: alle artiesten boek je eenvoudig online op hét platform voor live muziek. Betaal niet teveel, en boek via Plugify Plugify, een online platform voor het boeken van bands, dj's en zangers, is failliet. Oprichter Eline Leijten wilde met de dienst heel Europa veroveren, maar de coronacrisis lijkt het bedrijf de das om te hebben gedaan. Plugify wil nog niets zeggen over de toedracht van het faillissement ELINE LEIJTEN, OPRICHTER PLUGIFY 'MUZIEK HEEFT BEHOEFTE AAN NIEUWE OPLOSSINGEN'. De Booking.com van de muziekwereld worden is wat Eline Leijten (29) beoogt met haar start-up Plugify . 'De meeste bands hebben geen kaas gegeten van online marketing. Die komen niet zomaar bovendrijven.'

Plugify door onder de vleugels van Showbird; 'de markt is er

 1. Onlineplatform voor artiesten Plugify balanceerde vorig jaar al op de rand van de afgrond, blijkt uit een brief die oprichter Eline Leijten donderdag stuurde naar haar investeerders
 2. Eline Leijten is de winnaar van het NK Pitchen 2017. De oprichter van Plugify bevestigde maandagavond in Utrecht daarmee haar reputatie als ijzersterke verhalenverteller
 3. imaal 1.000 boekingen per maand nodig. Een haalbaar aantal, meent Leijten
 4. Plugify is the online platform for booking live music performances. Ranging from 1,700+ bands to DJs to singer-songwriters, Plugify has made it ridiculously easy to book an artist online. Performance rates are shown directly, there's personal contact between users and artists, and both booking and payment can be completed online
 5. Volgens het bestuur van het door Eline Leijten opgerichte artiestenboekingsplatform Plugify was Covid-19 de reden van het faillissement. Maar dat was een smoe
 6. Plugify, het door Eline Leijten gestarte maar eerder dit jaar failliet verklaarde boekingsplatform voor muzikanten, maakt een doorstart onder de vleugels van Showbird. Oprichter Hassan Tagi: 'de..

Ze bedacht en lanceerde met compagnons Karens Grigorjancs en Peter Bosma Plugify: de online marktplaats waar je in een handomdraai een live muziek optreden boekt, direct bij de artiest. Van bands tot DJ's tot zangers, voor elke smaak en elke portemonnee. Op Plugify ontdek je unieke, getalenteerde artiesten Oprichter en CEO van Plugify Eline Leijten richtte op 28-jarige leeftijd Plugify op: het online platform waar je in een handomdraai een artiest boekt. Ze werd in maart bekroond als Nederlands Kampioen Pitchen en won vorig jaar TheNextWomen Pitch Competition en de TEDxAmsterdamWomen Startup Award Plugify is opgericht door een team van gedreven, jonge ondernemers met een passie voor muziek en innovatie, en een gezonde dosis 'business sense'. Hier stellen we de drie oprichters iets uitgebreider aan je voor. Partners & Adviseurs. Samen sta je altijd sterker. Plugify werkt onder meer samen met de volgende partners en adviseurs Plugify-oprichter Eline Leijten over de sleutelmomenten in haar carrière en haar tips voor starters. Tot haar zeventiende was het de ambitie van Eline Leijten om geneeskunde te gaan studeren, maar daar kwam op een bijzondere manier verandering in

Artiesten boek je eenvoudig online

Het team van Plugify wordt gevormd door extreem ambitieuze mensen, die als uiteindelijk doel hebben om Plugify binnen 5 jaar tot het grootste boekingsplatform van Europa uit te laten groeien. Oprichtster en CEO Eline was voordat ze deze muzikale onderneming begon al succesvol als Strategy Consultant bij OC&C, waar ze samenwerkte met Peter (te zien met de saxofoon) Plugify kent een vliegende start. De Nederlandse startup waar je direct artiesten kunt boeken heeft 745.000 euro opgehaald via crowdfunding In het begin had de Plugify-oprichter er wel moeite mee om haar idee te delen met anderen. Ik was destijds terughoudend om mensen over mijn idee te vertellen. Elke founder zit toch op z'n gouden ei, en misschien gaan anderen er wel mee vandoor

Showbird.com, het grootste boekingsplatform voor live entertainment in Nederland, heeft de activiteiten van Plugify.nl overgenomen. De door Eline Leijten opgerichte website overleefde de Corona crisis niet, maar wordt nu een merk onder de paraplu van ShowBird Holding Eline Leijten van Plugify heeft de tweede editie van het NK Pitchen voor Ondernemers gewonnen. In de Utrechtse Jaarbeurs ontving zij maandag de award voor Beste Pitcher van Nederland 2017 Plugify, het door Eline Leijten gestarte maar eerder dit jaar failliet verklaarde boekingsplatform voor muzikanten, maakt een doorstart onder de vleugels van Showbird. Oprichter Hassan Tagi: 'de markt is er zeker. Maar je moet een lange adem hebben. Plugify Promo Video van onze oprichter Pieter de Groot aka DJ Stone Man. Plugify is inmiddels overgenomen door Showbird. Voor meer informatie check https://s..

Toen Eline Leijten vorig jaar september op zoek was naar groeikapitaal voor haar bedrijf Plugify, het online platform waar consumenten zelf artiesten kunnen boeken, wist ze meteen dat ze dit via crowdfunding wilde doen. Voor een b2c-platform zie ik crowdfunding als één van de krachtigste marketinginstrumenten van dit moment, aldus Eline Plugify, Amsterdam, Netherlands. 4.478 vind-ik-leuks. Plugify. Live muziek boek je eenvoudig online

PLUGIFY: ONLINE MARKTPLAATS VOOR LIVE MUZIEK Op Plugify bekijk, beluister én boek je in een handomdraai online een live muziek optreden - direct bij de artiest. Of dat nu een DJ, band of zanger is: Plugify maakt het simpel, persoonlijk en transparant De Thirsty Tigers, DJ Brambo, Het Strijkkwartet en Lotte Walda: je kent ze waarschijnlijk niet maar je boekt ze in een wip op Plugify Oprichter Eline Leijten is als voormalig zangeres van coverband Hermes House Band geen onbekende in dit circuit. Leijten: Het is geweldig om te zien hoe mensen via Plugify artiesten boeken die ze anders nooit hadden gevonden. Traditionele boekingsbureaus bieden alleen de top van de markt aan Plugify, Amsterdam, Netherlands. 4.5K likes. Plugify. Live muziek boek je eenvoudig online Plugify | 616 volgers op LinkedIn. Plugify is de online marktplaats voor het bekijken, beluisteren én boeken van live muziek! | Plugify is de online marktplaats voor het bekijken, beluisteren én boeken van live muziek. Van bands tot DJ's tot ensembles tot solisten: op Plugify vind je talent in overvloed. Plugify maakt het boeken van een optreden eenvoudig en geeft artiesten daarmee het.

Plugify is failliet; Coolblue levert mondmaskers Sprou

 1. Eline (29 jaar), ging van succesvolle strategy consultant naar oprichter en CEO van Plugify, een online boekingsplatform voor muzikanten. In deze blog vind je het persoonlijke verhaal van Eline over haar ultieme carrièreswitch
 2. De oprichter van Plugify bevestigde in Utrecht daarmee haar reputatie als ijzersterke verhalenverteller. Winnaar Leijten had haar pitch-sporen al redelijk verdiend, met onder meer een succesvolle crowdfundingcampagne en het winnen van de pitch-award van de NextWomenTop100
 3. Je moet wel onder een vrachtwagen vol met stenen hebben geleefd als je nog niet van Plugify hebt gehoord. Het boekingsplatform maakt een einde aan de inefficiëntie in de muziekindustrie en zorgt ervoor dat je oneindig veel artiesten kan boeken voor een eerlijke prijs! Na een (mega)succesvolle crowdfunding campagne is de muzikale oprichtster Eline Leijten helemaal.
 4. Plugify is een platform dat muzikanten in contact brengt met klanten. Zoek je bijvoorbeeld een coverband voor op je bruiloft, of een deejay voor je bedrijfsfeest, dan kun je dat instellen bij de zoekopdracht. Zit er iets tussen dat je leuk vindt, dan kan er direct via de website geboekt en betaald worden
 5. Leijten is oprichter en algemeen directeur van Plugify, een platform dat het mogelijk maakt om bands, dj's en zangers te boeken zonder tussenkomst van een boekingskantoor. Leijten nam het in de.
 6. Een bruiloft, een personeelsfeest of de opening van een winkel. Allemaal gelegenheden waarbij muziek bijdraagt aan de feestvreugde. Muziek die je sinds dit jaar kunt boeken via de site Plugify. Een platform met een gevarieerd aanbod wat slechts 12% boekingskosten rekent. Founder en CEO Eline Leijten vertelt in Top Names wat haar drijft en wat de plannen en ambities zijn
 7. Dat vindt Eline, pasgetrouwde CEO en oprichter van Plugify ook. Plugify brengt vraag en aanbod van artiesten samen, zonder ingewikkelde omwegen of tussenpersonen. Plugify is een relatief nieuwe website waarop je heel gemakkelijk artiesten boekt voor elke gelegenheid. Plugify is bedacht door Eline Leijten
Geef je op voor de Meet The Pro sessie: How To Do ItPlugify door onder de vleugels van Showbird; ‘de markt is er’

Geïnspireerd op het onderzoek van Janneke Niessens en Eva de Mol (d.d. 27-09-2018) en gedeelde ervaring van Eline Leijten (oprichter van Plugify en ambassadeur van diversiteit), werden de handen ineen geslagen met de 25 oprichtende VCs Plugify heeft zo'n 2000 uitstekende muzikanten aan zich gebonden. Veel van hen hadden zich nog niet op Showbird.com aangemeld. Met de aanvulling van Plugify biedt ShowBird nu meer dan 10.000 verschillende acts aan. Het online platform wil het boeken van artiesten transparant en gemakkelijk maken Amsterdam, 7 mei: Vandaag kondigt InspiringFifty Nederland de lijst met de 50 meest inspirerende vrouwen in tech aan. Deze rolmodellen laten een voor een zien wat je met technologie kan bereiken voor zowel het bedrijfsleven, de publieke sector als wel de samenleving in bredere zin Over het ontstaan van plugify Als oud-zangeres van de Hermes House Band weet Plugify-oprichter Eline Leijten uit eigen ervaring hoe inefficiënt de live muziekmarkt anno 2016 functioneert, ondanks de 'cutting-out-the-middleman' trend die al decennialang drastische veranderingen teweegbrengt in de wereld om ons heen Eline Leijten, mede-oprichter van Plugify: De lancering van Fundright is een mijlpaal om te vieren. Ik vind het geweldig te zien hoeveel vrouwen en mannen zich vierkant scharen achter de economische - en morele noodzaak van meer diversiteit en inclusie in ons homogene startup ecosysteem

Leijten is de oprichter van Plugify, een boekingsplatform voor artiesten, en kreeg vaak te horen dat vrouwen nou eenmaal minder naar investeringsfondsen stappen. Lees ook: Dit moet je weten voordat je aan de financiering van je start-up begint. Lijst met voorbeelden seksistisch gedrag Zakenpartner is Eline Leijten, oprichter van Plugify. De toekomst van staalsnijder 247TailorSteel Ondernemersdesk: Europa. In onze rubriek de ondernemersdesk: Europa lichten we elke week een.

Ik liep rond, observeerde, lachte, ontspande, luisterde, bewonderde en genoot. Met volle teugen. Was niet zo moeilijk ook. Om me heen zag ik honderden blije, tevreden en enthousiaste gezichten. Ik liet me inspireren door de pitch-praktijken van Eline Leijten (Oprichter Plugify), waar ik zelf zeker nog wat van ka Plugify regelt 't wel. Als in de film. De Serenadeservice is een idee van Eline Leijten, oprichter van Plugify. Hoe romantisch zijn die scènes in films waarbij een balkondeur openslaat en een droomman met zijn liefdeslied op de stoep staat? Ze zwijmelt even weg Dat is dan ook de frustratie van Eline Leijten, de oprichter van Plugify. Zij is het oneens met de sectorpremie die startups in Nederland moeten betalen. Die verschilt namelijk per sector, en. Na een aantal maanden onderzoek en ontwikkeling werd Plugify in maart 2016 gelanceerd. Bij een crowdfundingactie werd 750.000 euro opgehaald. Mede-oprichter Maarten Bloemers:.

De oprichter van Plugify bevestigde maandagavond in Utrecht daarmee haar reputatie als ijzersterke verhalenverteller. Lees artikel. Eline Leijten (Plugify) wint NK Pitchen. Eline Leijten van Plugify heeft de tweede editie van het NK Pitchen voor Ondernemers gewonnen. In de Utrechtse Jaarbeurs ontving zij maandag de award voor Beste Pitcher van. Daarom startte Eline Leijten, oprichter van Plugify, een boekingsplatform voor artiesten, een lijst waar de seksistische mannen anoniem op komen te staan

Eline Leijten, Oprichter Plugify 'Muziek Heeft Behoefte

 1. uut 11 praat Carel van Sorgen met presentator Thomas van Zijl en Eline Leijten, oprichter van Plugify. In een onderhoudend gesprek passeert ook het meerderheidsaandeel van Parcom in 247TailorSteel de revue. beluister het fragment. Parcom stapt in 247TailorSteel
 2. Met Hans Mulder (directeur Viagroep), Quintin Schevernels(CEO Funda) en Eline Leijten (oprichter en CEO Plugify). Zakendoen Follow on twitter Visit on Facebook Emai
 3. Leonieke Daalder is politicoloog en journalist. Ze werkte voor onder meer Radio Noord Holland en de VPRO. Bij de laatste omroep was ze verantwoordelijk voor crossmediaal project 3VOOR12 dat onder haar leiding onder meer de Prix Europa, Gouden Pixel, Pop Pers Prijs en UPC Digital Award won. Ze is een van de oprichters van Fast Moving Targets
 4. ShowBird neemt Plugify onder de vleugels! Enkele weken geleden kwam het nieuws over het faillissement van Plugify. Vandaag maken we trots bekend dat..
 5. De lijst is een initiatief is van Eline Leijten, oprichter van boekingsplatform Plugify. Tot nu toe staan er 29 meldingen op. Aanleiding voor de lijst is een onderzoek van investeerders Janneke Niessen en Eva de Mol naar financiering van start-ups
 6. eerde tech-start-ups zijn 4shipping, Bardoggy, BitSensor, Guts, Magnitude Space, Plugify, Sendcloud, Storro, The VR Room en Zivver. De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt. Computable ontving in deze categorie in totaal negentig voordrachten

Op Plugify boek je live muziek direct bij de artiest. Van zoeken tot boeken: allemaal gewoon online, zonder tussenkomt van een boeker. Eline Leijten, oprichter en tevens winnaar van het NK Pitchen 2017, schrijft er het volgende over: Toen ik zangeres van de Hermes House Band was speelden we aan de lopende band in binnen- en buitenland Plugify: 'Crowdfunding zorgde voor een vliegende start' Toen Eline Leijten vorig jaar september op zoek was naar groeikapitaal voor haar bedrijf Plugify, het online platform waar consumenten zelf artiesten kunnen boeken, wist ze meteen dat ze dit via crowdfunding wilde doen Op Plugify boek je live muziek direct bij de artiest. Van zoeken tot boeken: allemaal gewoon online, zonder tussenkomt van een boeker. Eline Leijten, oprichter en tevens winnaar van het NK Pitchen 2017, schrijft er het volgende over: Toen ik zangeres van de Hermes House Band was, speelden we aan de lopende band in binnen- en buitenland

De oprichter van Plugify geeft tips voor een vlijmscherpe pitch. Ik studeer het zelf in als een songtekst, zegt Leijten. Ik neem mijn teksten op, en speel die tientallen keren af op mijn. Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis Geke Rosier, oprichter en eigenaar RightBrains. Alexander Wijninga, ceo Watermelon. Rhett Oudkerk Pool, ceo en oprichter Kahuna. Samir Saberi, partner bij Node1 en StartupDelta en oprichter StartupJuncture en StartupsAnoniem. Rogier Spoor, manager middleware services Surfnet Volgens Eline Leijten, oprichter en ceo van Plugify, worden vrouwelijke ondernemers die pitchen voor mannelijke investeerders anders bejegend dan mannelijke ondernemers. Daardoor halen ze minder makkelijk geld op. Leijten baseert zich op gesprekken met 30 andere vrouwelijke oprichters van start-ups in haar netwerk

Volgens sommige mensen is een goed interieur nooit af. Het kan dan ook geen kwaad om zo nu en dan eens inspiratie op te doen wat betreft nieuwe aankopen. HomeDeco biedt die mogelijkheid. Door middels van blogs en foto's van consumenten. CCO en co-founder Ayla van Olphen vertelt in Top Names over de site, de binnenkijkers, data en de toekomst Gisteren vond de tweede editie van het NK Pitchen voor ondernemers plaats. Eline Leijten wist de titel 'Nederlands Kampioen Pitchen' in de wacht te slepen.Oprichter en organisator Nathalie Mangelaars van Pitch Queen: Ik geloof dat ondernemers door middel van hun pitch over kunnen brengen waarin zij zich onderscheiden, zonder dat dit een plat verkooppraatje wordt

Failliet Plugify zat vorig jaar al in zwaar weer

In een aantal weken bedachten onzen zeventien talenten verschillende start-ups. De startup Clefible wint de publieksprijs Plugify will definitely survive after its crowdfunding campaign grew strong. by Jules Diepstraten. August 9, 2016. 0 . Op naar de één miljoen, zei Peerby oprichter Daan Weddepohl eind vorige week toen zijn crowdfundcampagne een vliegende start maakte.. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona heeft BuzzFeed-oprichter Jonah Peretti een aparte video-app gelanceerd met de weinig verrassende naam BuzzFeed Video. Premium 16 feb Plugify, het door Eline Leijten gestarte maar eerder dit jaar failliet verklaarde boekingsplatform voor muzikanten, maakt een doorstart onder de vleugels van Showbird. Oprichter Hassan Tagi: 'de markt is er zeker. Maar je moet een lange adem hebben.' 16/04/2020 Plugify gaat verder onder de vleugels van ShowBird.com! Enkele weken geleden kwam het nieuws over het faillissement van Plugify. Vandaag maken we bekend dat Plugify onderdeel wordt van ShowBird, Oprichter Hassan Tagi: 'de markt is er zeker. Maar je moet een lange adem hebben.

Plugify: 'Met veel startgeld kun je harder groeien' Alleen al in ons land vinden er jaarlijks vele honderdduizenden optredens plaats. Vaak worden deze acts geboekt via artiestenbureaus, die bovenop de vergoeding voor de artiest een flinke commissie vragen Steven Schuurman, Oprichter van Elastic: Wereldwijd lopen wij als technologie-sector een enorme kans mis, Eline Leijten - Founder, Plugify. Eline Vrijland-van Beest - Founder and CEO, NightBalance. Elize Bosker - Head of Product, Spideo. Eva Heffernan - Country Leader and VP Commerce, Salesforce Stewart Bowers Co-founder, Finance Director at Pritle (robo-advisor acquired by BinckBank) Amsterdam en omgeving, Nederland Meer dan 500 connectie Vrouwelijke ondernemers worden steeds succesvoller. Kijk maar eens naar Yara Michels als hoofdredacteur van LINDA Meiden. Girls rock en dat willen we alleen maar meer laten zien in deze maatschappij. Ik deel met jullie 10 succesvolle vrouwelijke ondernemers die goed bezig zijn en een podium verdienen of eigenlijk al hebben

Eline Leijten is de beste pitcher van 2017 Sprou

Eline Leijten is de beste pitcher van 2017 - MT/Sprout

Eline Leijten (Plugify): Bij ons boek je een band in een

Eline Leijten - Founder & CEO - Plugify LinkedI

'Plugify failliet door corona? Dat is echt een leugen!

Oprichters VanDutch veroordeeld tot gevangenisstraf, maar
 • Ronda zaal tivoli.
 • Antieke poppen wildebras.
 • Écrire conjugaison.
 • Bradford factor berekenen.
 • Waterpark Gardameer.
 • Zelfstandige honden.
 • Lenzen niet meer verdragen.
 • Sikaflex rubberboot.
 • CNG auto's.
 • Mollie payments Opgelicht.
 • Wie is het spel personaliseren.
 • Pictures of Elvis LP.
 • Motorpromo Hardenberg.
 • Honeycombs HEMA.
 • Monoloog PDF.
 • Magazine Leger des Heils.
 • Salve Regina Poulenc.
 • Charissa JAN magazine.
 • Zelf je longen testen.
 • Barbara Dex woonplaats.
 • Helikopter speelgoed 4 jaar.
 • Kring rond de maan.
 • ICarly stream.
 • LinkedIn com mynetwork.
 • Funda Isabellaveld Vught.
 • Freek Vonk in de Wildernis.
 • JBL cinema SB250 aansluiten op tv.
 • Golf oefenmateriaal.
 • Fotoalbum action.
 • Samsung mobile dual sim.
 • Good Morning Saturday Love.
 • Stoomboot Sinterklaas tekenen.
 • Organische chemie pdf.
 • Hoe oud wordt een walvis.
 • Vijver afdekken tegen algen.
 • Langoest leefgebied.
 • Braken zwangerschap 3e trimester.
 • Hôtel Plaza Athénée Dorchester Collection.
 • Gunther von Hagens ziek.
 • Goedkoop overnachten De Panne België.
 • Heggenmussen voeren.